Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

BLOGG

22.01.2019

Fortnite - Ice King

I forrige blogginnlegg kommenterte jeg om Snøkulen som fløt over Polar Peak, og om sannsynligheten for et nytt Fortnite in-game event. Tankene rundt det var at det skulle komme en massiv snøstorm, og at Ice King skulle presentere seg selv. 

For de som har spilt etter det så har nøyaktig det skjedd. Per dags dato er hele banen dekket i snø, og Ice Kings tilbakekomst er et faktum.

I tillegg til dette eventet har det kommet drøssevis med zombier (Som forøvrig minner om Halloween eventet), men også en drøss av oppdrag der du kan få "Winter's Thorn Glider". Oppdragene til nå går ut på å eliminere x antall zombier med forskjellig type våpen og så videre. 

Glideren ser fet ut, og anbefales å få!

Link til eventet for de som ikke så det
In-game event: Ice Kings tilbakekomst

Happy gaming!

Les mer...
18.01.2019

Fortnite - Snøkulen

Alle som har spilt Fortnite i denne sesongen har ved de senere dagene lagt merke til at det har kommet en flytende sfære(Heretter kalt Snøkulen) som flyter over Polar Peak. Dette minner meg i stor grad om Kevin the Cube, men i motsetning til Kevin så gjør ikke Snøkulen noe skade på oss enn så lenge. 

Uavhengig av hva Snøkulen ikke gjør for øyeblikket så kan dette tenke seg er starten på Fortnites neste store spill-event. I de forrige sesongene har vi hatt som nevnt over Kevin the Cube, meterorer, rakettoppskytning som ga oss "rift", og et flytende isberg. Disse eventene begynte sånn ca. halvveis ut i sesongene. Det er på tide med noe 'sprell' fra Epic sin side. 

Gitt at den flyter over borgen i Polar Peak, og Ice King er level 100 Battle Pass skin - så kan det antas at det er en sammenheng mellom disse. Det som også kan nevnes er at Snøkulen kan fungere som en portal for Ice King tilbakekomst. Det er også høyst sannsynelig at han vil ta med seg en massiv snøstorm gitt ved hvert TV in-game så er det en varsel om en kommende snøstorm. 

GATOR gleder seg til fortsettelse på sesong 7!

Happy gaming!

 

- Tor

Les mer...