Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hei og velkommen!

Hei kjære leser!

I dette blogginnlegget har jeg lyst til å snakke om hvem som står bak GATOR, formålet bak GATOR og  praktisk informasjon rundt bedriften. 

GATOR eies og drives av Tor Salve Halvorsen Konnestad. Jeg er en 24 år gammel mann som er født og oppvokst på det glade Sørlandet. Jeg har tatt min bachelor i Økonomi- og administrasjon ved Universitetet i Agder. Etter det tok jeg mastergraden i Økonomi- og administrasjon ved Norges Handelhøyskole. For øyeblikket jobber jeg som regnskapsmedarbeider for et lokalt firma i Grimstad. Ellers på fritiden så blir det masse gaming.  

Formålet med GATOR er at jeg har lyst til å tilby alle konsollspillere produkter som kan gjøre at du optimaliserer gamingen din for en billig krone. Har du ikke noengang irritert deg på at du ikke kan få kjøpt en pro kontroll med handlers bak, men det er kjempedyrt? Eller at putene på spakene på kontrollen er rett og slett for små for dine tommler? Listen er lang på irritasjonsmomenter Dette er formålet bak GATOR. At du skal få en bedre gaming opplevelse.  

Praktisk informasjon rundt GATOR. Vi har fleksible betalingsavtaler, der du enten kan velge kort, Klarna eller VIPPS. Frakt blir tatt hånd om av Bring. Vi har åpent hele tiden, og du kan nå meg på e-post eller mobil!

I fremtiden vil det være litt mindre døllere blogginnlegg der jeg kommer til å snakke om nye spill, og trender i konsollmarkedet. Stay tuned!

Hvis du har noen ønsker eller noe vi kan gjøre enda bedre, ta kontakt på kontakt@gatorkjop.no! 

Med vennlig hilsen, 

Tor Salve H. Konnestad.

Tilbake